RSS: Articole | Comentarii

Reglare de conturi

0 comentarii

De data asta am pornit pentru 2 zile în Bicaz, cu scopul primordial de a încheia proiectele pe care le aveam în lucru. Şi planul a ieşit, atât eu cât şi Cătălin reuşind să punctăm topul în încercările decisive ale traseelor.

Plecaţi în aceeaşi formulă dar uşor lărgită (în speţă toată familia Buhăescu) şi reuniţi la faţa locului cu Ciprian, ne-am aruncat în “Matrix” şi “Insomnia”, după ce în prealabil a trebuit sa suportăm şi clasica de acum ploaie de la ora 14. Şi am scăpat ieftin.

Cătălin Ciofu, victorios în confruntarea cu “Insomnia”

Dacă nenea Cătălin a pocnit rapid traseul (a pus buclele şi i-a tras-o), la mine lucrurile au stat un pic altfel, trecând de 2 ori pe lângă mişcarea decisivă – fapt care a determinat evacuarea rapidă a turiştilor şi privitorilor din zonă.

N-a fost să fie sâmbătă (mind game) deşi îl simţeam aproape. După o noapte petrecută romantic “la boschet” (adică cu sacul de dormit sub cerul liber) în compania băieţilor şi a sticlelor de 2 litri de bere – a doua zi am fost mult mai determinat şi am rezolvat cruxul la prima încercare.

Kobe în “Matrix” – încercarea finală

Bucurie în tribune, dar ziua nu s-a încheiat. Adrian a mai dat şuturi pe “Insomnia” (fără succes), Kojak a lucrat la “Matrix Reloaded”. Ciprian a progresat pe “Matrix” iar eu cu Cătălin am dat cate o încercare pe “Painkiller”. După care… a venit potopul.

Kojak în “Matrix Reloaded”

Potop e puţin spus. A plouat scurt şi la obiect, destul cât să inunde şoseaua, să facă varză tot echipamentul şi să ne umple de nervi. Ne-am liniştit cu gândul la un mare clasic în viaţă, care spunea că “un alpinist bun trebuie să fie pregatit pe orice vreme”. No comment!

Săptămâna viitoare, ultima ieşire înainte de excursia în Bulgaria.

Leave a Reply