RSS: Articole | Comentarii

Weekend "uscat"

0 comentarii

A fost destul de greu sa mă despart de sezonul de vară şi să renunţ la escaladă pentru acest an. Şi totuşi, toate planurile au fost îndeplinite cu succes: a căzut un 8a, am ridicat ştacheta la vedere la 7a+, am avut un sezon competiţional foarte bun comparativ cu aşteptările.

Teoretic vorbind deci, am pus espadrilele în cui (deşi antrenamentele vor continua la panou, bazate în special pe anduranţă) şi am scos pioleţii de la naftalină.

Duminică, am încercat să mă dezmorţesc după mai bine de 6 luni de când am ţinut sculele în mână. Evident, lucrurile nu au mers extraordinar de bine dar totuşi se simte că forţa acumulată peste vară e prezentă. Am mult de lucru cu muşchii spatelui care se pare că cedează primii la efort, aşa că în curând trebuie să reiau programul de forţă din iarnă – actualizat pentru cerinţele din acest sezon.

M-am antrenat împreună cu Vlad pentru 2 ore, parcurgând mai multe pasaje tehnice cu mişcări complexe, atât dinamice cât şi de precizie. E încă prea cald pentru dry (au fost vreo 16 grade) şi nu pot forţa prea mult întrucât transpir enorm în mănuşă şi disconfortul e mare.

În weekend, dacă vremea e cu noi şi nu ne doboară vreo problemă logistică, începem şantierul. Detalii în episoadele următoare :)

Leave a Reply