RSS: Articole | Comentarii

Prima ieşire în Bicăjel

0 comentarii

În Bicaz a venit iarna… nici nu îmi vine să cred cât de băftoşi am fost ca am terminat amenajatul săptămîna trecută! E destul de frig, zăpadă cam 10 cm, deci numai bun pentru dry tooling. Pentru prima oară mergem în zonă cu bagaj uşor şi fără a fi stresaţi de timp şi de alte probleme organizatorice.

Ne-am dat uşor pe primele 3 trasee, ocazie cu care ne-am format o părere despre grad şi în plus am reuşit şi să le curăţăm mai bine de muşchi şi eventualele prize instabile. Spre bucuria mea, toate cele 3 trasee mi-au ieşit din prima şi în plus le-am mai şi repetat încă odată ca să îmi formez o părere referitoare la grad. Ciprian a reuşit şi el să le facă, lucru care îi va da mai multă încredere în viitor, pentru următoarele rute.

Greu de cotat, dar în mod cert şi cele mai uşoare rute sunt mai grele decât m-am aşteptat, ceea ce e bine. Sper ca până în weekendul următor să îngheţe măcar parţial râul pentru a putea intra în rutele care pleacă din apă. Per total, un weekend superb, o primă ieşire de acomodare reuşită.

Ca de obicei, prin bunăvoinţa lui Ciprian, vă delectăm cu un mic film. Dacă lucrurile merg bine, în weekendul următor dăm public şi un topo beta, cu grade orientative.

Leave a Reply