RSS: Articole | Comentarii

50 de zile

1 comentariu

Am 50 de zile de pauză, zile în care nu am mai făcut absolut nimic.

Cu toate speranțele mele pozitive, excursia programată dar nepregătită corespunzător la Ceuse s-a rezumat la a fi un simplu concediu relaxant, în care am avut evoluții contradictorii și foarte nefericite pentru mine. Deși m-am luptat maxim, mai mult de 7b+ nu am făcut, trecând prin unele situații disperate când nu am fost în stare să parcurg un 6b+ sau un 6c la vedere.

Beaux mouvements sur fond bleu (7a+)

Am avut nevoie de doar 2 zile ca să mă lămuresc de situația epicondilitei mele, așa că am lăsat lucrurile să curgă de la sine. Am avut scurte momente când m-am simțit bine și altele când am fost foarte limitat iar fără bandajele kinesiologice nu aș fi făcut absolut nimic. Am încercat să mă bucur de fiecare traseu parcurs, m-am bucurat că am văzut atât de mulți sportivi renumiți la treabă (Cardwell, Traversi, Le Neve, Stech, etc). M-am simțit foarte bine în compania lui Alex, am savurat și zilele de pauză, excursia de o zi la Buoux, vinul roșu. Și am luat decizia de a spune stop.

Cent Patates (7b+)

Odată reîntors în țară am trecut din nou pe la ecograf, am văzut faptul că leziunea stagnează (dar nu se agravează) și am luat pauză totală. A fost și este greu, eu nu sunt obișnuit să stau așa de mult timp. Dar am profitat pentru a petrece timp cu soția, mi-am făcut planuri de viitor și am început alături de Vali, Luș și Paletă organizarea unui panou de cățărat. Mă bazez că odată cu această decizie am șansa de a salva sezonul de toamnă și de a începe să mă readaptez la plastic.

Sălița de Cățărat

Recunosc, mă alimentez foarte mult din vise, planuri și speranțe. Momentan sunt „all in” în construcția noii săli de antrenament și odată încheiat acest proiect cred că voi putea să încep din nou să mă cațăr.

  1. Alexandru says:

    E o veste grozavă că lucrați la o nouă sală de cățărat! Multă lume așteaptă cu nerăbdare redeschiderea! Mult spor!

Leave a Reply