RSS: Articole | Comentarii

Fontainebleau 2016

0 comentarii

La finalul lui Octombrie am avut parte de câteva zile superbe în Franța, la Fontainebleau. Am mers în gașcă mare (6 oameni) și deși vremea ne-a jucat câteva feste la început tot am reușit să strângem 6 zile de cățărat, din care 5 consecutive pentru mine :)

Nu am avut planuri prea mari, nu m-am simțit deloc motivat și pregătit de a încerca proiecte tari și drept urmare am oscilat în jurul gradelor 6C…7B având mai mult sau mai puțin succes. Exceptând o rută cu adevărat specială („La lime a ongles” în Roche Aux Sabots) și foarte rar parcursă în pădure, în rest tot ce am făcut la nivel 7A a fost din prima sau a doua încercare deci nu mă pot plânge.

Atât timp cât dificultatea este la mișcare și nu la prize mici, mă descurc destul de bine. E prima oară când am „jucat” 5 zile consecutive la acest tip de efort și exceptând ultima zi când eram deja cam praf în rest nu am simțit mari probleme exceptând rigletele prea mici sau acele momente ale zilei când frigul nu era foarte confortabil. Marea minune a fost faptul că am reușit să stau bine cu pielea, încercând tot timpul să nu dau încercări în zadar și să fiu foarte precis în ceea ce fac.

Mi-au rămas ca de obicei câteva restanțe, un motiv suplimentar de a reveni în acel loc special pentru mine. Și probabil ar fi o idee foarte bună de început acolo sezonul de cățărat, deoarece volumul de rute disponibil este impresionant.

Leave a Reply